Biodanza in de natuur

Eén te zijn met de natuur!

Open je zintuigen, Biodanza in de natuur op vrijdagmiddag 8 juli!

Wat een heerlijk vooruitzicht! Ons een hele middag verbinden met de natuur, in stilte en onze zintuigen aansprekend. Met alle aandacht de schoonheid en grootsheid van de natuur zien, de wind voelen op onze huid en door onze haren, de vogels en het ruizen van de bomen horen, de geuren van het bos ruiken. Krijg je ook al zin?


We maken gebruik van biodanza-oefeningen die speciaal door Rolando Toro ontwikkeld en benoemd zijn om de oorspronkelijke verbinding van de mens met de natuur te versterken. We gebruiken daarbij de muziek van de natuur. Ervaren dat we één met de natuur zijn en integraal onderdeel van het universum. Door ons meer met de natuur te verbinden, verbinden we ons ook meer met onszelf, met onze oorsprong. We worden gevoeliger voor wat onze zintuigen ons te vertellen hebben. Zo kunnen we meer genieten en harmonie en rust ervaren in onszelf.

Praktische gegevens
Vrijdagmiddag 8 juli van 13.30 tot ca 17.00 uur
Locatie: Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Landgoed De Koningshof , Duinlustweg 36, 2051 AB Overveen( gemeente Bloemendaal, bij Aerdenhout)
Prijs: 17,50 inclusief thee (Parkeren en toegang tot De Koningshof is gratis)
Zorg voor voldoende drinken, zonnebrand, hoed/pet, makkelijk zittende kleding en schoenen.
Als je wilt kan je wat lekkers meenemen om te delen.

Opgeven graag via vera.reijns@biodanza.nl of info@leonoorpronk.nl.
Graag tot 8 juli!
Vera Reijns en Leonoor Pronk